Ere-Burgers en Bekende Millse Mensen in de gemeente Mill c.a.

Hier beneden een uitgave uit 1923 ter gelegenheid van het 25-jarig Ambtsjubileum van Burgemeester Willem Verstraaten van de Gemeente Mill en St. Hubert. 

Méér dan 100 jaar aan een stuk, van 1828 tot 1928,  waren 3 Burgemeesters Verstraaten, Burgemeester van Mill. Daarvoor was de 1e Willem Verstraaten nog Schout van Mill. "Schoute Willem" genaamd.

Op 21 januari 1966 nam Mevrouw J. Konings van Eekelen afscheid als vroedvrouw van de Gemeente Wanroy en Mill en kreeg tevens de Onderscheiding als Ereburger van de Gemeente Mill uitgereikt door de heer Hofmans burgemeester van Mill.  Links op de foto de heer Smulders, burgemeester van Wanroij. Info B.H.I.C. Naam Fotograaf: studio Jan Waarma
Fotonummer: MIL0373

Hier beneden bijzonderheden over de wereldberoemde Millenaar dhr. Henk van Kessel die in 1974 Wereldkampioen 50 cc. Motorcoureur werd. ( Lambert dank voor de Tip )

Bronvermelding: dhr. Kees Siroo. 

Ere-Burgers Mill: Er zijn 2 Ere-Burgers in Mill. Mevr.J. Konings-van Eekelen en dhr. Frans Keurentjes. Hier al vast een foto van Henk van de Weem betreffende de uitreiking van de Millse onderscheiding door Burgemeester Daandels aan dhr. Frans Keurentjes als Ere-burger van Mill.

Bronvermelding: Hans Hermsen.

Hier beneden dhr. Frans Keurentjes met zijn 4 Generaties op 16 maart 2015. 

Bronvermelding: Dagblad de Gelderlander.

In Memoriam dhr. Frans Keurentjes.

Hier beneden het uitreiken van de Kerkelijke Onderscheiding "Pro Ecclesia" voor Meester de Jong, het hoofd van de Lagere Jongensschool door Pastoor Brans.

Op 5 Januari 2000 werd Juffouw José Reutelingsperger Koninklijk onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau o.a. voor haar 25 - jarig dienst verband op de Kleuterschool de Straethof en voor haar bestuursfuncties als voorzitter en sercretaris van het Gregoriaans Koor "Vivente" en voorzitter van de Stichting "Kinderfeesten Mill".

Bronvermelding: De Gelderlander 27 december 2000.

Hier beneden op de foto bij de L.O.M. de Millenaar van het Jaar 2011, dhr. René Teunesen.

 Hier beneden de Sportkampioenen van Mill in 2012 met o.a. mevr. Ans Cornelissen als Kampioen van het Rolstoeldansen.

 

Hier beneden een onderscheiding voor dhr. Ben Linders voor zijn levenswerk voor de Millse Vogelvereniging "Klank en Kleur". 

Hier beneden een Artikel in De Koerier op 9 dec 2014 over de bekende Millenaar dhr. Frans Maas die in 2015 als Kandidaat  Brabander van het jaar is uitgeroepen door Omroep Brabant.

Bronvermelding: www.Omroep Brabant.nl

In 2015 komen er 3 artikels in de Neije Krant die nog iets anders te maken hebben met dhr. Frans Maas.

Bronvermelding: www.Omroep Brabant.nl

Hier beneden artikels dd. 24 Juli 2015 uit de Gelderlander over de bekende Millenaar dhr. Piet Selten, die voor de 50-ste keer de 4-Daagse in Nijmegen heeft uitgelopen.

Hier beneden en boven artikels dd. 24 Juli 2015 uit de Gelderlander over de bekende Millenaar dhr. Piet Selten, die voor de 50-ste keer de 4-Daagse in Nijmegen heeft uitgelopen.

Bronvermelding: Land van Cuijk T.V. 

Bronvermelding: Land van Cuijk T.V. 

Bronvermelding: Land van Cuijk T.V. 

Bronvermelding: Land van Cuijk T.V. 

Feest van 3 Huwelijksjubilea tegelijk aan de Genieweg in Mill in  september 2015.

Bronvermelding: www.inmill.nl.

Hier beneden een artikel in de Neije Krant betreffende het trieste Overlijden van de Millse Oud Marinier op Curaçao‎, Prof-Voetballer bij N.E.C. en Wereldkampioen Wielrennen voor Senioren, dhr. Jan van Boxtel op 26 november 2015. Dhr. Jan van Boxtel had behalve zijn vele hobby's o.a. als Wielrenner ook nog de hobby om als Vrijwilliger computerles te geven aan de Computercursus voor Ouderen in Mill en daar zijn wij Jan héél dankbaar voor.

Bronvermelding: De Neije Krant.

Bronvermelding: De Gelderlander.

Hier beneden nog een artikel i.v.m. het Overlijden van de bekende Millenaar dhr. Jan Van Boxtel in de Volkskrant.

Hier beneden een Artikel in De Neije Krant over het weekboeket voor Juffrouw José Reutelingsperger die al bijna 40 jaar ( 8 januari 2016 ) met veel liefde zorgt voor de kinderen in de Kleuterschool van Mill.

Hier beneden de benoeming tot Millenaar van het Jaar 2015

dhr. Edwin Verheijen.

Bronvermelding: Facebook.

Hier beneden een artikel van INMILL op Facebook dd. 28 mei 2016 over de Koninklijke Onderscheiding van dhr. Corné Kremers en mevr. Cockie Kremers door Burgemeester Antoine Walraven bij Fitland-XL in Mill.

Hier beneden een foto van de Dames van Breiclub "De Nieuwenhof" die benoemd waren als Brabanders Van De Dag.

Bronvermelding: Omroep Brabant T.V.

Hier beneden info over de Koninklijke Onderscheiding van dhr. en mevr. Hans van Baal in 2018.

Hier beneden de geridderde Millenaren anno 2020.

Hier beneden info uit Facebook van Dhr. Carel van Genugten, die, zoals boven, ook geridderd werd in 2020.

Hier beneden de Lintjesregen van 2020.

Bronvermelding: inmill.nl

Copyright Studio Domeinzicht ©