Van de Oude M.U.L.O. School naar FITLAND-XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill.

Hier beneden een foto van de oude M.A.V.O. school in 1973 aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Zelfs de Ziekenhuizen ( Via Sana, Dia Sana en Sana Visie, in 2017 de Stijn Bauland Kliniek genoemd ) zijn bij Fitland-XL in Mill gevestigd.

Per 1984 is Fitland Mill opgericht door dhr. Maarten van Kempen en per 17 Juni 2014 is FITLAND-XL in Mill ( met 42 vestigingen in Nederland ) het Grootste bedrijf in Fitness en Welzijn in Mill en in heel NEDERLAND.

Hier beneden een foto van de oudste M.U.L.O. school aan de Stationsstraat in Mill.

Fitland XL ( van 1984 tot nu 2013 ) van dhr. Maarten van Kempen, de eigenaar en directeur van "Fitland-XL" Nederland, is in Juni 2014 ( Fitland is eigenlijk begonnen in 1983 en officieel in 1984 ) gestart. Per 17 Juni 2014 is FITLAND-XL in Mill ( MET 42 vestigingen in Nederland ) het Grootste bedrijf in Fitness en Welzijn in Mill en in heel NEDERLAND.  ( en dhr. Maarten van Kempen is nu ook de grootste werkgever van Mill geworden met meer dan 500 werknemers; in Nederland in totaal ongeveer 1200 medewerkers ). Fitland-XL Mill is gevestigd sinds 1991 op de plaats van de toenmalige M.U.L.O. waar Maarten zelf op school gezeten heeft. Hier beneden een lijst met vacatures van Fitland Nederland in 2018.

In 1987 zat Fitland-XL in de Molen van dhr. Tinie van Kempen senior, de vader van Maarten van Kempen, die daar vroeger ook zijn bedrijf had.

 

In Mill komen nu bij Fitland-XL allerlei mensen van over de gehele wereld op visite.

Het Plaatsen van de Vlag door mevr. Leontien van Melis vanwege het bereiken van het Hoogste Punt van Fitland in 1990 in de nabijheid van Maarten van Kempen, de eigenaar en directeur van Fitland-XL Nederland.

Hier beneden een uitnodiging voor de Opening van Fitland Party Events aan de Hoogveldseweg.

Een krantenartikel over het plaatsen van een Marine-Vliegtuig, de Brequet Atlantic, op het terrein van Fitland.

Hier beneden een foto van het eerste Restaurant van Fitland aan de Hoogveldseweg.

Bij Fitland-XL in Mill komen al vóór 2000, mensen van over de gehele wereld op visite.

In 2000 was het Kantoor van de V.V.V. Mill nog gevestigd in Fitland.

In 2000 was het Kantoor van de V.V.V. Mill gevestigd in Fitland.

De Huldiging van het Team van de V.V.V. van Mill door Burgemeester Gérard Daandels, als voorzitter van de Streek-V.V.V., had plaats in Fitland in 2000. In Fitland was toen, zéér verstandig, het kantoor van de V.V.V. gevestigd. Geheel rechts Burgemeester dhr. Gérard Daandels.

Jammer dat de Millse V.V.V. niet meer in Fitland gevestigd is, want de Vereniging voor Vreemdelingen Verkeer spon wel garen bij 't gebruik van hun lokatie bij Fitland, omdat Fitland een Centrum is, waar véle vreemdelingen en Millenaren bij elkaar komen.

Hier beneden via een Voucher bij dhr. Jan van den Hoef van de V.V.V. in Mill gekocht een APP: ABELLIFE-routes waarin Fitland-XL met o.a. de Route van het Duits Lijntje een centrale rol vervult.

 

Hier beneden een convocatie over het overlijden van dhr. Jan van den Hoef waar de V.V.V. in Mill, al die jaren, veel aan te danken heeft.

Voor meer bijzonderheden Zie Pagina V.V.V. van deze Website.

Per 1 Januari 2014 stopt de V.V.V. in Mill  en hevelt dhr. Carel van Genugten ( als Hoofd van de RTB ) de V.V.V. over naar de Stichting Regionaal Bureau voor Toerisme - Land van Cuijk (RBT-LvC). Er komen dan op verschillende lokaties bij bedrijven in Mill, zoals b.v. Fitland-XL aan de Hoogveldseweg ( waar al in 2000 de Millse V.V.V. in zijn geheel gevestigd was ).  Alle 9 vrijwilligers, waaronder de toenmalige manager van de V.V.V. dhr. Jan van de Hoef, stoppen dan met hun vrijwilligerswerk.

Dus, de V.V.V. van Mill, in de vorm van Stichting Regionaal Bureau voor Toerisme - Land van Cuijk (RBT-LvC) komt per in 2014 toch weer terug bij Fitland aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. 

Zie Pagina V.V.V. Mill van deze Website.

Hier beneden enkele Artikelen van de Ziekenhuizen Via Sana, Dia Sana en Sanavisie bij Fitland-XL in Mill.

Hier beneden info over de Nieuwe Website van Fitland in 2010

Bronvermelding: Dhr. Julian van Oostrum, P.R. Manager van Fitland Nederland.

Hier beneden een artikel van de Body-Clinic van drs. Stijn Bauland van SanaVisie in 2015 op Facebook.

In 2017 wordt de naam "Bauland Kliniek" genoemd naar de oprichter van Sanavisie dhr. Stijn Bauland.

Bij de ingang van Fitland-XL staan twee Bananenbomen die geschonken zijn door Mill West,  aan de familie Van Kempen. De Bananenbomen worden al vanaf 't begin verzorgd door Mevr. Marietje van Kempen, de moeder van dhr. Maarten van Kempen.Hier beneden een foto uit 2014.

Hier beneden een foto van Juli 2015.

En zie hier beneden het Resultaat in 2015 enkele weken later !!! Mevr. Van Kempen kan er trots op zijn.

Hier beneden een artikel van de Gelderlander over de Sportkampioenen van Mill bij Fitland-XL in 2012.

Hier beneden enkele tevreden Hotelgasten van Hotel Hampshire van Fitland-XL.

NIEUWS

Bron: Brabants Dagblad

Datum: woensdag 19 augustus 2009
Fitland-imperium loopt als een trein.
De man gaat als een trein. Is voor velen niet bij te houden. Dhr. Maarten van Kempen, 47 jaar en woonachtig in Langenboom. Grootaandeelhouder en algemeen directeur van Fitland-XL, een fitnessimperium met in totaal 15 vestigingen. En dat worden er meer. Van Kempen houdt van tempo. Wilde eigenlijk sportleraar worden, maar werd uitgeloot voor het Cios in Sittard. Waar hij inmiddels de hand op gelegd heeft. Want in Sittard bouwt Van Kempen met gemeente en onderwijsinstellingen aan een superplan voor een school met 1400 leerlingen, volledig ingebed in Fitland. Zijn imperium begon ooit in Mill, waar zijn vader molenaar was.

Van Kempen leerde daar werken in de winkel van dier- en tuinbenodigdheden van zijn ouders. Werd marinier en een van de zeldzame mannen, die zowel een blauwe (mariniers-) als een groene baret van de commando's verdiende. Was voor het korps in het buitenland en zag in de VS hoe daar aan fitness gedaan werd.

"Dat was hier onbekend. Budoschooltjes kenden we wel. Of krachtsport. Ik begon op mijn 22ste met een fitnesslokaal in Mill. Kreeg geld los van de Rabobank. Na drie jaar verhuisden we naar de oude molen van mijn vader voor uitbreiding. Het werd een succes."

In 1991 kocht hij de oude mavo in Mill, waar hij zelf nog op gezeten had. Transformeerde het tot Fitland, waar je nu kunt sporten, logeren, vergaderen, in een vliegtuig kunt overnachten of een saunaboot kunt bespreken. Maar ook voor orthopedische operaties terecht kunt in Via Sana, de aanpalende kliniek en Van Kempen meest bijzondere prestatie.

"Was veel kritiek op, maar zoiets motiveerde me altijd al. Via Sana draait fantastisch met 150 medewerkers en 5000 operaties per jaar. Het enige zelfstandige behandelcentrum van Nederland met een eigen verpleegafdeling."

Van Kempen gnuift bijna. Trots op de kliniek, waarvoor het idee ontstond toen hij in 2001 in de Staatscourant las over marktwerking in de zorg. Maarten van Kempen is een strategisch denker. Stichtte in 1995 in Gemert zijn tweede vestiging en beschikt nu over een netwerk van Fitland-dependances in Deurne, Oss, Gennep, Den Bosch, Schijndel, Uden en Veghel. Was met de GGZ mede-oprichter van Bounce in Rosmalen, voor mensen met arbeidsgerelateerde psychische problemen.

"Ook al een succesvol bedrijf. We hebben nu in totaal 450 mensen op de loonlijst en een omzet van 25 miljoen euro, inclusief Via Sana. We ondervinden geen nadelige gevolgen van de recessie. De fitness-industrie groeit als kool. Ik focus op groei in Brabant, Limburg en Zeeland."

"In Schijndel komt een nieuwe locatie samen met het zwembad en MedNetwerk van de plaatselijke huisartsen. Ik zoek altijd naar een combinatie. Met overheid, met zorg, met het onderwijs. Dat onderscheidt ons van die andere ketens. In Veghel heb ik Sporttrend overgenomen. Ook nog even gekeken naar het failliete saunabedrijf Keizersthermen daarnaast, maar daar blijf ik af."

"De twee gymzalen van het ROC in Veghel worden nu ook van Fitland. En in Uden gingen de vlaggen uit bij gemeente en provincie toen ROC De Leijgraaf, Stichting Dichterbij en wij besloten daar te gaan samenwerken. Een mooie combinatie van onderwijs, zorg en commercie."

"Nu willen ze versobering, maar we hebben al vergunning voor het hotel, voor de bouw van de grote zaal en een woonhuis. We zijn wat laat geweest in ons overleg met de milieubeweging. Maar in de zomer van 2011 gaan we daar bouwen. Als ons plan niet door zou gaan zou het een partycentrum worden. Maar de omwonenden zullen van ons veel minder last hebben."

Van Kempen gaat eind volgend jaar in Helmond aan de slag met Suydkade, een ambitieus plan voor een dubbele sporthal, een hotel, ziekenhuis en Fitland. En in Cuijk komt Aqua Fitland, met 180 hotelkamers, gebouwd in de vorm van een kreeft op de oever van de plas.

"Prachtig wordt het. Met alle watersporten die je bedenkt. En een driving range voor golfers op de steigers die bij de reconstructie van de St.-Jan gebruikt zijn." Maarten van Kempen praat verder. Als een trein. Over een thermencomplex bij Fitland in Goes en over de vijf hotels waarover hij straks beschikt in Mill, Helmond, Uden, Goes en Sittard. "Ik heb geweldige lol in dit werk. Hier word ik nooit moe van."

Hier beneden een foto van Fitland-XL met het Hampshire-Hotel naast V.V.Fortuna Sittard, wat door Fitland-XL gesponsord wordt. De Opening was in 2014.

Hier beneden een foto van Fitland-XL met het Hampshire-Hotel naast V.V.Fortuna Sittard, wat door Fitland-XL gesponsord wordt. Vanuit Hotel Hampshire loopt men via een overkapping vanaf de Hotelkamer naar de Loges van Fitland-XL bij Fortuna Sittard.

Bron: Brabants Dagblad.

Hier beneden een foto van directeur Maarten van Kempen van Fitland-XL met zijn presentatie bij "Life is Beautiful" op RTL-4  dd. 21 november 2013.

Hier beneden een van de vele Krantenartikelen van Mej. Marlin van Hal, waar dhr. Maarten van Kempen, als Oom, zéér Trots op is.

Bronvermelding: inmill.nl

Mej. Marlin van Hal was in Sittard op 4 Juni 2016 weer de EERSTE op de 1500 meter.

Hier beneden waren dhr. Johan van Hal en zijn dochter Marlin van Hal de Winnaars van de bekende DuoMarathon-ontdekMill in Mill e.o. in 2017.

Bronvermelding: inmill.nl

Hier beneden de opbouw voor RAILSPORT 2013 bij Fitland-XL in Mill. Dit is een teambuilding voor alle medewerkers van het vervoer per TREIN in Nederland. Er worden ongeveer 1000 mensen verwacht.

Elke Maand wordt er één Koffiekaart uit de volle Kaarten-Bak getrokken en de winnaar krijgt een diner voor 2 personen. Hier beneden de kaart van November. Op de foto met mevr. Jeanne Swartjes.

Bronvermelding: mevr. Kokkie Kremers.

Hier beneden de "Grand Café London" bij Fitland in Mill in 2017.

Bronvermelding: Website Fitland Mill.

Bronvermelding: mevr. Kokkie Kremers.

Hier beneden dhr. Sjors Dollevoet Flairtender van Des Werelds bij het Grand Café van Fitland-XL.                     Bronvermelding: Omroep Brabant-T.V..

Hier beneden op de foto een VW-Bus van het Millse Pretenders-Bartending Bedrijf van dhr. Sjors Dollevoet, die bij Fitland-XL in "Des-Werelds" o.a. met het in elkaar flanzen van Cocktails, zijn Talenten botviert. Ook bij Grand Café "De Winkel" in Mill, van dhr. Geert Swartjes, laat Dhr. Sjors Dollevoet zien wat een FLAIR-Tender zoal voor U kan doen om een avondje uiterst gezellig te maken. Dhr. Sjors bezoekt U ook thuis en geeft sinds 21 Juli 2014 Workshops aan de Vissteeg 6 in Mill, of waar U ook wilt. In april 2014 samen met Dhr. Geert Swartjes, kreeg Sjors in Phuket in Thailand bij The Europian Bartender School, na een opleiding van bijna 5 weken, een Award als een van de beste Bartenders ter wereld. Voor meer info kijk op de website www.pretenders-bartending.nl  

Hier beneden het visitekaartje van de gratis WIFI - code voor heel Fitland-XL Mill: FitlandHotel13.

Hier beneden een Artikel van Fitland-XL op Facebook over het 25-jarig bestaan van de bekende Kinder-Zwemclub "BPK Baby-Peuter-Kleuter" van mevr. Simone Swinkels.

Hier beneden een Artikel in De Neije Krant dd. 16 dec. 2015 over het Nieuwe Boek "Zwemmen met je Baby" van Mevr. Simone Swinkels bij Fitland-XL in Mill.  Mevr. Simone Swinkels geeft bij Fitland-XL in Mill al sinds 1989 zwemles aan ouders met hun Baby, Peuter of Kleuter.

Hier beneden een Flyer van het 30-jarig bestaan van het BPK-zwemmen "Spetterpret" van Mevr. Simone Swinkels, de oprichter en directeur van het Baby-Peuter-Kleuter zwemmen bij Fitland in Mill op 7April 2019.

Hier beneden een Pagina van de Website van het Udense bedrijf "De Drie-Essen" van het Zwemmen voor kinderen boven de leeftijd van het BPK-zwemmen.

Bronvermelding: mevr. Kokkie Kremers. NieuwJaarsborrel 2015 in de "Dubbeldekker".

Bronvermelding: mevr. Kokkie Kremers.

In 2013 en 2014 komt dhr. Maarten van Kempen regelmatig op de T.V. o.a. bij Omroep Brabant, in het TV-Programma "Life is beautiful" bij RTL 4, bij de L.O.M. enz.

Luchtfoto van Fitland-XL in 2014 aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Zelfs Ziekenhuizen  Via Sana, Dia Sana en Sana Visie zijn bij Fitland-XL in Mill gevestigd.

Bronvermelding: Website van Fitland-XL. www.fitland.nl

Hier beneden Fitland-XL vanaf de Langenboomseweg.

Bronvermelding: dhr. Hub. Verstraaten.

Hier beneden de Directie van De Keuken van Restaurant Des Werelds van Fitland-XL in Mill met hun Hot-Spot-Onderscheiding in 2015. Team Restaurant Des Werelds Mill wil al haar gasten bedanken voor het behalen van dit geweldige resultaat.. HOTSPOT Couverts met een 8.7!

Bronvermelding: InMill.nl en de Neije Krant.

Bronvermelding: InMill.nl en de Neije Krant.

Bronvermelding: InMill.nl en de Neije Krant.

Hier beneden enkele foto´s van Dhr. Maarten van Kempen, die met zijn Elliptigo-Step mee reed op de Franse Alpen met het wereldberoemde evenement de ALPE d´Hu (z)es van 2015.

Bronvermelding: Facebook en dhr. Thomas Vloet, die zelf ook mee reed.

Hier beneden o.a. de heren Maarten van Kempen en Thomas Vloet als winnaars van de Alpe d'HUZES in 2016.

Hier beneden ongeveer 50 fietsen van de V.V.V. Land van Cuijk voor de Fietsroutes van Clienten van Fitland in 2015.

Bronvermelding: dhr. Hub. Verstraaten.

Hier beneden een artikel, dd. 16 sept 2015, over de Samenwerking Van Voetbalclub Juliana met Fitland-XL m.b.t. de Organisatie van o.a. Internationale Professionele Voetbal-Toernooien, die mede georganiseerd worden door de heren Danny Jacops en Alexander Prent.

Hier beneden een artikel over Fitland in de Gelderlander over het opstarten van een Casino, Hotel, Fitness, enz.  "AQUA-Fitland" in Cuijk in 2016. 

Hier beneden enkele foto's van de 2-Jaarlijkse Teambuilding van de N.S. en Pro-Rail bij Fitland-XL in Mill. Meer dan 1000 personen namen er dit jaar weer aan deel op 25 September 2015.

Hier beneden het "Christusbeeld genaamd "Christus De Verlosser" dat toezicht hield op de Teambuilding van méér dan 1000 medewerkers van de Nederlandse Spoorwegen en Pro Rail op het Evenementen-Terrein van Fitland-XL in Mill.

Hier beneden enkele foto's van de 2-Jaarlijkse Teambuilding van de N.S. en Pro-Rail bij Fitland-XL in Mill. Meer dan 1000 personen namen er dit jaar weer aan deel op 25 September 2015.

Hier beneden een artikel uit de Neije Krant dat de Millse Kliniek ( in het Pand van FitlandXL ) "Via Sana"samen gaat werken met Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem.  Per 17 september 2015 is de intentieverklaring getekend.

Hier beneden de Fitness-Centra van Fitland-XL in heel Nederland in 2015.

Bronvermelding: Website van Fitland-XL.

Bronvermelding: Website van Fitland-XL.

Hier beneden een artikel uit De Neije Krant en Facebook over de Huldiging van een groot aantal vrijwilligers van de S.W.O.M. in Fitland in 2016.

Hier beneden de Contactpersoon voor Fitland.nl is de directeur Marketing, dhr. Julian Van Oostrum in 2017, 

Hier beneden de Video betreffende de  BHV & Veiligheidstraining bij Fitland-XL in Mill in 2017.

Er komt in 2017 een nieuwe Algemeen Directeur bij de Fitland Groep, dhr. Peter Peters, en dhr. Maarten van Kempen treedt een stapje terug, maar blijft wel bezig met de uitbreidingen voor de Sport- en WellnessCentra van Fitland-XL. 

Bronvermelding: InMill.nl

Hier beneden de startpagina van City Resort Hotel Fitland in Mill. Over héél Nederland is bij alle Hotels van Fitland per 1 Juni 2017 de naam "Hampshire-Hotels" veranderd in "City Resort Hotels".

Hier beneden de nieuwe Website van Fitland Nederland op 26 juli 2017. Bronvermelding: Dhr. Julian van Oostrum, P.R. Manager van Fitland Nederland.

Bronvermelding: Dhr. Julian van Oostrum, P.R. Manager van Fitland Nederland.

Bronvermelding: Dhr. Julian van Oostrum, P.R. Manager van Fitland Nederland.

Bronvermelding: Dhr. Julian van Oostrum, P.R. Manager van Fitland Nederland.

Hier beneden het nieuwe Interieur van het Horecagedeelte van Fitland genaamd "LondonStreet" in 2018.

Hier beneden een foto van dhr. Wesley Sneijder Coaching bij Fitland met zijn voltallig voetbalteam van 40 jonge voetballers uit Qatar.

Bronvermelding: Dhr. Thomas Vloet, manager van Fitland Mill.

Hier beneden een artikel van blad "BNDESTEM" over het opstarten van een Casino enz. in Roosendaal door Maarten van Kempen, oprichter van Fitland MILL - Nederland .

Hier beneden Fitland City Resort Mill.

Bronvermelding: Website van Fitland Nederland.

Bronvermelding: inmill.nl

Hier beneden weer enkele foto's van de verandering van de OntvangstRuimte bij Fitland in een soort V.V.V. in juli 2019.

Hier beneden de winnaar van de Jaarlijkse Kunstroute van 2019 mevr. Sonja Vermeulen met haar Gong die altijd bij Fitland wordt geplaatst. De eerste Prijs van 2018 wordt weggehaald door de Heren Verweijen en Van den Elzen.

Hier beneden het Complete Horecateam van Fitland per 2019.

Hier beneden foto's uit 2020 van de Nederlandse Politie die ook gebruik maken van de Schietbanen Van Fitland. 

Hier beneden info van de Overname van het Hotel Fitland door Fletcher Hotels per 1 oktober 2020.

Door de overname van Hotel City Resort naar Fletcher Hotels in Oktober 2020, is de gezellige informele sfeer verdwenen. Gelukkig zet dhr. Maarten van Kempen zijn Fitland Sport toch nog door.

Copyright Studio Domeinzicht ©